WML Loodprodukten

WML Loodprodukten is een jong bedrijf dat zich richt op prefab loodprodukten.

Hoe tijdloos een bouwmateriaal als bladlood ook is, de ontwikkelingen staan bepaald niet stil. Zo maakt WML Loodprodukten van bladlood prefab produkten (loketten, spouwlood, e.d.), die precies op maat zijn gemaakt en beter te hanteren zijn en dus ook sneller te installeren. Dit alles maakt dat prefab bladlood – geheel gezet in exact de gewenste vorm – concreet bijdraagt aan een efficiënter bouwproces. Het bespaart aantoonbaar tijd, geld, mankracht en afval op de bouwplaats. Tevens kan men met prefab bladlood ook de faalkosten reduceren.

De voordelen van prefab loodprodukten op een rij:

  • Exact op maat te maken volgens uw eigen tekeningen!
  • Makkelijker te hanteren en verwerken
  • Sneller te installeren
  • Leverbaar van vlakke plaat tot volledig voorgevormd deel

Waarom bladlood, bladlood kent als toepassing van bouwmateriaal vele voordelen; Het is waterdicht en UV-bestendig; duurzaam en volledig recyclebaar; zwaar en toch flexibel en qua milieuprestatie is het beter dan alternatieve waterkerende materialen…

De milieuprestatie van bladlood is dan ook duidelijk beter dan alternatieve materialen die als waterkerende aansluiting in de bouw worden gebruikt.

Zo blijkt uit een Levens Cyclus Analyse door TNO.

Voor informatie en/of offertes kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Tevens kunt u ook bij ons aanverwante artikelen bestellen, oa kunststof loodknelstrip, patineerolie en voegklemmen.